Hva slags instrument bør jeg spille?

Det å spille et instrument er veldig givende, men hva slags instrument bør jeg faktisk spille? Det er det vi skal prøve å svare på i denne artikkelen her.

Hvor mye tid har du?

Det å lære et instrument tar ganske så lang tid. Ikke bare må du (helst) lære deg noter, men du må også ha tid til å øve. Noen instrumenter tar lengre tid enn andre å lære, så det å begynne med noe enkelt kan være en god idé. Hvis du har lyst til å gå rett på noe vanskelig, så er det jo selvsagt slik at du må finne mer tid til å spille dette instrumentet på. Husk at det tar lang tid å lære seg en rekke instrumenter, så vær obs på dette.

Hva liker du?

De fleste av oss liker forskjellig typer musikk, dette har også noe å si for hva slags instrument man ønsker å lære seg. Det er en grunn til at flest ønsker å lære seg å spille piano eller gitar, rett og slett fordi det er hovedinstrumentet i mye av musikken vi hører på.

Når du har funnet ut hva slags musikk du liker, kan du også finne ut hva det er du ønsker å spille.

Det er egentlig ikke noe svar på hva slags instrument du bør spille. Det å ta seg tid til å lære noe og det å jobbe med tålmodigheten er det absolutt viktigste du kan gjøre når du vil spille et instrument. Det beste du kan gjøre er å ta tiden det tar å gjøre det riktig, gjør du det feil første gangen er det vanskeligere å rette opp i denne feilen. Vi håper at du har lyst til å lære deg instrument. Kanskje du kan begynne i dag?

Leave a Reply