Live på nett!

I det siste har det blitt mer og mer populært å se konserter på nett. Uansett hvilken sjanger du liker kan du finne noe for deg.

Hvor kan jeg finne konsertene?

Hvor du kan finne konserter kommer jo åpenlyst an på hva slags sjanger du leter etter, om det er lokale band eller om det er en spesifikk konsert du er ute etter. Det finnes en rekke hjemmesider som kan hjelpe deg godt på vei, men vi anbefaler også noen lengre nede.

Det å se en konsert fra sitt eget hjem er noe helt spesielt som vi alle bør prøve oss på.

Med et deksel til IPhone 11 pro vil du kunne beskytte mobilen din hvis du vil se konserter på bussen eller bare i senga hjemme.

Hvis du er interessert i klassisk musikk, hvorfor ikke benytte deg av muligheten til å se Stavanger Symfoniorkester spille?

Uansett hvor du befinner deg vil du jo kunne finne en konsert som passer for deg. Hvis du har gått glipp av noen kan du for eksempel se denne her.

Vil du arrangere din egen konsert?

Det er jo mange musikere som sitter hjemme og tenker på muligheten for å arrangere sin egen konsert, kanskje dette er noe du skal prøve deg på? Enten det er på sosiale medier eller live fra din egen nettside. Kjør på!

Leave a Reply