Klær du kan danse til

Sommeren nærmer seg med stormskritt og for de fleste betyr det mye god musikk og dansing. Musikk gir mye glede og med de rette sangene vil du garantert kjenne på lysten til å slå deg løs i sommer. Uansett om du liker best de klassiske sommerhitsene fra tidlig 2000-tall eller de nye og funky sommerlåtene er det gøyere å danse om du er riktig kledd for anledningen.

Når du svinger løs på dansegulvet eller stranden vil man gjerne ha på seg klær man ser og føler seg bra i, samtidig som du også vil ha komfortable plagg som ikke hindrer bevegelser eller «moves». Om du føler at garderoben ikke strekker til eller du bare vil oppgradere med noen nye, flotte sommerplagg kan du sjekke ut utvalget hos https://www.na-kd.com/no for inspirasjon og gode tilbud. Her har du et utvalg av lekre sommerklær som både gjør at du ser bra ut og føler deg bra.

Om det er energisk og rask musikk du skal danse til bør du velge klær som er lette og fleksible slik at du kan bevege deg slik du selv ønsker. Om det er roligere dans du skal bedrive kan mer klassiske og elegante plagg være å foretrekke.

Før du starter dansingen må du finne en spilleliste du liker. Om du behøver inspirasjon til musikklisten i sommeren kan du for eksempel sjekke ut noen av disse listene på Spotify eller en annen streamingtjeneste.

– Norway top 50

Her finner du de mest populære sangene til enhver tid. Om du ikke har et spesielt tema eller emne er det perfekt å sette på denne listen da den inneholder de største hitsene for øyeblikket.

– Retro sommerhits

Dette er listen for deg som liker bedre de gode gamle hitsene. Her kan du svinge deg til blant annet Britney Spears, Jason Derulo, Shakira og Madonna.

– Norske sommerhits

Om du er en av dem som synes norske artister er det som skal til for å skape den beste sommerstemningen, kan du sjekke ut denne listen. Her finner du klassikkerne som En Solskinnsdag og Neste Sommer, disse låtene gir deg garanti på god stemning og får det til å rykke i dansefoten.

Da er det bare å oppgradere garderoben og kjøre seg klar for sene sommerkvelder med god musikk og dansing!

Leave a Reply