Slik får du råd til konsertdrømmen

Det ble nylig annonsert at selveste Justin Bieber kommer til Norge, og sist han besøkte landet gikk det over stå og hei. Det skapte legendariske overskrifter, men likevel er det ingen som tviler på at like mange kommer til å ønske seg en billett denne gangen. Dessverre er det ikke plass til alle, og det er mange billetter som selges på svartebørs. Disse billettene blir da svært dyre, og det er kanskje heller verdt å ta turen til utlandet for å se Justin Bieber der?

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan finansiere drømmen om å se Justin Bieber, eller en annen favorittartist, live – enten i Norge eller i utlandet.

Konsertdrømmen innenfor rekkevidde

Å ta opp et lån kun for å dra på konsert er ikke å anbefale, men hvis du allerede har flere dyre lån kan en refinansiering av disse lånene spare deg for såpass mye penger at du får råd til konserten.

Å refinansiere lån er enkelt, i alle fall mye enklere enn hva du kanskje tror – og er en smart måte å få litt bedre økonomi på.

Du kan spare mye penger på en lavere rente, og de pengene kan du bruke på å dra på konsert – enten her hjemme eller i utlandet. Du kan selvsagt også bruke pengene du sparer på å betale ned lånet raskere, men det er helt opp til deg og din økonomiske situasjon.

Andre konserter du kan drømme om

Som nevnt ovenfor kan trikset med refinansiering finansiere andre konsertdrømmer enn bare Justin Bieber. Mange har jo et hat/elsk forhold til han, og har heller andre artister de ønsker å se. Det kan være alt fra Beyonce til Metalica, Bob Dylan til Gwen Stefani. Dessverre er dette verdensstjerner som det ikke er billig å se live, og konsertbillettene kan fort ende opp med å koste skjorta.

Da kan det kanskje være en god idé å lete etter konsert med mindre band? Disse konsertene er ofte rimeligere priset, men kan gi en fullverdig opplevelser. Hvis du velger deg et band som er up-and-coming får du også sett bandet før alle andre, og har en god historie å fortelle når bandet slår igjennom stort.

En annen god idé kan være å dra på en stor festival istedenfor kun én konsert, da får du nemlig med deg mange band for pengene. I Norge er Øyafestivalen kanskje den mest spennende festivalen, og de har akkurat lansert et svært spennende program for 2022. Her kan du for eksempel få med deg det norske supertalentet Girl in read, eller internasjonale navn som Gorillaz, Nick Cave og First Aid Kit.

Vi håper du har fått noen gode tips i denne artikkelen, og at du får råd til å se favorittartisten din i året som kommer.

Leave a Reply