Fotballtur med vennene

Har du noen gang vurdert å ta en skikkelig fotballtur med vennene dine? Mange tenker ikke på at det er fint mulig å ta flere langhelger i året med fotballturer. I år har jeg vært med vennene mine på tur til England for å se fotball, selv uten å måtte ta fri fra jobben. Det handler bare om å ta med seg kofferten på jobb på fredag, og reise direkte fra jobb til flyplassen. Deretter kan man kose seg hele helgen, før man vender nesen hjem igjen på søndag. Da har man mulighet til å se fotballkamp på lørdag, og tidlig på søndag. Selvfølgelig dreier ikke turen seg bare om fotball, det blir jo plenty av tid til også andre begivenheter.

Prisen for reisen

Det er selvfølgelig litt begrenset hvor mange ganger i året man kan gjøre dette. Man må jo huske på at man betaler for transport til og fra flyplassen, selve flybilletten tur retur, kanskje litt mat på flyplassen, og så er det jo alle kostnadene når man er på reisen. Her går det med penger til mat, drikke, kampbilletter, og kanskje noe shopping i tillegg. Man må rett og slett regne med at det går noen kroner unna. Hvis man da jobber i en bedrift som opplever tøffe tider i bransjen, og ikke kan betale deg så god lønn som du kanskje føler du hadde fortjent – begrenser det mulighetene for flere turer i året. Selvfølgelig går det an å være litt kostnadsbevisst, ved å for eksempel spise på litt billigere steder, være tidlig ute med å kjøpe kampbillett og kanskje droppe noe av shoppingen. Da er det mulig å kunne ta flere turer i løpet av året.

Hvordan kan du få råd til fotballtur

Som en vis mann en gang sa, penger er bare noe man bytter mot opplevelser. Dette må jo sies å være sant. Hva er det egentlig man bruker penger til? I førsteomgang er det jo livets opphold, dagens måltider, nødvendig bil og kanskje andre ting. Men utover dette er det jo faktisk opplevelser man betaler for. Som for eksempel reiser til utlandet, fotballtur med vennene og andre spennende opplevelser. Det er ihvertfall viktig å ikke være så gnien at livet bare vandrer forbi uten at man får noen hyggelige opplevelser. Hvem har vel blitt lykkelig av penger i banken, og ingen spennende opplevelser? Da kan det være greit å vite at det finnes muligheter for å låne penger, som man senere kan betale tilbake. Start med å søk om lån hos Sambla, som billån, eller bare et vanlig forbrukslån til å finansiere en ny hyggelig opplevelse.

Penger byttes med opplevelser
Fotballtur med vennene

Leave a Reply