Zoom Urørt


Vi har en rekke kule konkurranser, festivaler og prisutdelinger her i landet hva gjelder musikk. Uansett hvilken sjanger man foretrekker, kan man følge med på utallige begivenheter året rundt. De aller fleste foretrekker selvsagt Spellemann, siden dette er selve topputmerkelsen for norske artister. Men det ender ikke der, for det er aldri nok med kun ett konsept. Ikke når det er såpass mange norske musikere der ute som alle strever etter oppmerksomhet og verdsettelse.

Det er her Zoom Urørt kommer inn. Konseptet har vært i gang siden 1996, og fokuserer helt og holdent på norske band og artister som ikke har signert en kontrakt med noe plateselskap. Derav navnet «Urørt». En rekke gode artister fra mange forskjellige sjangere blir plukket ut og tatt med på en stor Norgesturné som varer i en hel måned. Det er NRK Urørt som er hovedsponsoren, og den ekstra PR-en en får er ofte nok for at en rekke lokale band får lukrative tilbud av ulike plateselskap.

universal_music_groupDette gjelder også Heroes & Zeroes, som var heldige nok til å få være med på Zoom Urørt i 2006. De vant utmerkelsen Årets Urørt i 2005 med låten Cellophane, og fikk derfor være med på den fantastiske turneen Norge rundt året etter, i 2006. Her fikk de utallige positive tilbakemeldinger, og innen kort tid kom Universal Music (verdens største plateselskap) inn på banen. De sjarmerte Heroes & Zeroes i senk, og straks var kontakten på plass.

Universal Music er en drøm for mange artister, og Heroes & Zeroes har nytt godt av deres ekspertise siden de signerte kontrakten. Alt takket være Zoom Urørt. Nå kan det norske rockbandet jobbe side om side med artister som Gwen Stefani, Eminem, James Bay og Maroon 5. Universal Music er ikke verdens største uten grunn. De dominerer musikkverdenen, og Heroes & Zeroes vil garantert oppnå store ting med deres hjelp. Med et utømmelig budsjett, en rekke studioer verden rundt og en historie som inkluderer legendariske navn (Nirvana, Frank Sinatra, ABBA, U2) skal man ikke se bort ifra at Universal hjelper Heroes & Zeroes helt opp til toppen. Det er bare å følge med og krysse fingrene, for det er en stund siden et norsk rockband ble kjent i utlandet.

Leave a Reply